10 april, 2012
Vårnytt från Romo

Denna vår lanserar Romo hela 7 huvudkollektioner. Nyheterna bjuder bland annat på vackra blommönster, aktuella rutor, skira chiffonger och finvävda möbeltyger.Populära Linara har uppdaterats med fler nyanser och bassortimentet har utökats med en glansig bomullssatin och två spännande chenilletyger. Välkomna till en sommarsäsong i Romos tecken!

 

Tulipa – penselmålade blommönster att älska
En naturinspirerad kollektion med unikt målade blommönster – färgstarkt och vackert fångade med lätta och uttrycksfulla penseldrag. Mönstren återfinns på en rad olika textilier, i fräscha färgskalor som ger vitalitet och modern touch.

 

 

 

Linara – Washable Linen Union
Den klassiska bästsäljaren Linara är förstahandsvalet för dig som söker en linne- och bomullsmix med en exceptionellt mjuk och skön finish. Linara är omsorgsfullt färgsatt av Romo’s designteam och har ett färgspektra med hela 222 nyanser.

 

 

 

Cirrus – dekorativa transparenta tyger med vidd
Cirrus är en fantastisk kollektion med eleganta, transparenta textilier i tvättbar linnemix. Den omfattar ett stort antal mönstervariationer, som till exempel skira löv och blommor, infälld spets, geometriska figurer och användbara ränder.

 

 

 

Bonham – Rutor och ränder i ny tappning
Bonham ger dig en fräsch nytolkning av klassiska rutor, stilrena ränder och eleganta fiskbensmönster. Färgskalan spänner över moderiktiga juvelliknande nyanser, klassiska toner och klara accentfärger. Det ger kollektionen en modern karaktär som skapar ett omedelbart ha-begär.

 

 

 

Aran – Finvävda möbeltyger i chenille
En inspirerande kollektion med fyra finvävda möbeltyger och matchande enfärgade alternativ. Kollektionen präglas av levande design, vackra chenillekvaliteter och spännande färgkombinationer. Känslan är lyxig och mångfacetterad.

 

 

 

Kahlo – Viscosehenille med spännande struktur
Ett urval chenillekvaliteter, framställda av mjuk viscose, med intressanta mönstervariationer i matt och halvmatt. Neutrala toner kombineras med starka färger, för att ge ett subtilt och spännande intryck.

 

 

 

Paloma – Bomullssatin med lyster
Denna glansiga bomullssatin är ett lyxigt alternativ för till exempel kappor och eleganta uppsättningar som kräver lyster. Paloma finns i ett brett urval färger till exempel glassiga pasteller, djupa nyanser och klassiska basfärger.