30 augusti, 2012
Romo firar 110 år med nya kollektioner

Romo firar sin 110-åriga passion för textilier med inte mindre än 6 nya kollektioner. Mönstrena tar oss med på en exotisk resa genom Sydamerika, Marocko, Indien och tillbaka hem till Romos klassiska England. Färgskalan innehåller allt från behagliga naturfärger till pigga klara kulörer. Mer information om Romos höstnyheter hittar du här nedan. Mycket nöje!

 

Ortega
En spännande mix av dekorativa mönster som fått inspiration från avlägsna och spännande delar av världen. Kollektionen präglas av en fantasifull blandning av både blommiga och grafiska mönster.

 

 

 

Solea
Färgstark kollektion med enkla rutor och ränder. Oregelbundna garner ger en härligt naturlig känsla som bryter upp färgerna på ett uppiggande sätt i den här tidlösa kollektionen.

 

 

 

Rumba
De tvättbara linblandningarna Rumba och Minera ger den här kollektionen en härlig lyster med mjukt fall tillsammans med en stabil och slitstark konstruktion. Känslan är naturlig med en melerad effekt i färgen.

 

 

 

Charlbury
Enkel och elegant med klassiska mönster i en fräsch färgskala. Kollektionen innehåller fem nya bolster- eller “ticking”-ränder samt två småmönstrade geometriska motiv.

 

 

 

Forenza
Romos klassiska och populära bomullssammet kommer nu i en uppdaterad och bred färgskala. Varma kulörer blandas med starka klara färger och sofistikerade neutrala toner.

 

 

 

Sirente
Två tvättbara tafter på dubbelbredd. En lätt och krispig medan den andra har en mjuk känsla som ger ett underbart fall. Båda kvaliteterna har en vacker tvåfärgad effekt.

 

Bläddra i broschyren här>