7 oktober, 2013
Nytt från Villa Nova

Vi har nöjet att presentera sju nya kollektioner från villa Nova. Återigen visar Villa Nova upp sitt breda sortiment med dramatiska intensiva mönster, Moderna voiler i trevira CS, chenille utvecklad för miljöer med höga krav och även flamsäkra mörkläggnings textilier.

 

Mer information hittar du här nedan. Mycket Nöje!

 

 

 Folium
En dramatisk och intensiv mönstrad kollektion med mönstrad sammet, livliga tryckta mönster, en praktfull rand och voiler med geometriska mönster. Färgskalan och kombinationerna är intensiva och livliga.

 

Atlantis
En kollektion designad och utvecklad för miljöer med höga krav. Atlantis är en enfärgad chenille som passar till alla typer av möbelklädsel, överkast och draperier. Tyget är vävt med fibrer som har ”Aquaclean Technology”. Fläckar från mat och dryck torkas bort med en fuktig trasa.

 

Starlight
Tre olika kvaliteter flamsäkra mörkläggningstextilier i en sofistikerad färgskala. Praktiskt och stilfullt i en modern kombination!

 

Atmosphere Sheers
En kollektion med moderna användbara Voiler i Trevira CS. Subtila texturer och moderna ränder, presenterade i en sval, lugn och neutral färgskala.

 

Celeste
En nyckfull och iögonfallande kollektion med handmålade blommönster och koordinerade småmönstrade vävda tyger. En fantastisk voile binder snyggt ihop denna fantasifulla kollektion.

 

Como
Tre semi-transparenta enfärgade kvaliteter svagt melerade och en härlig struktur. en mycket användbar kollektion med tyger som är vattentvättbara, prisvärda och på dubbel bredd.

 

Camberley
Klassisk Jaquard vävda mönster, mycket prisvärd. Passar utmärkt till gardiner, accessoarer och möbelomklädsel.