4 september, 2017
Nyheter från Romo

Romo Soraya_c0107_LRDenna säsong lanserar Romo sex nya kollektioner som är en härlig blandning av dekorativa designer och fina strukturer. Redan vid första intrycket märker man deras lyxiga kvalité och känner att de är riktigt sköna att ta i. Kollektionerna är ett resultat av idog forskning om vilka trender som är på frammarsch och färgerna har utvecklats av Romos egen designstudio. Romo Floris_Orange-3A-detail_0041_WEB_LR

FLORIOS Dekorativa vävar och tryck – Denna kollektion är en härlig blandning med inspiration från lite av varje men som kombinerats på ett sådant sätt att de kontrasterande designerna fungerar i perfekt harmoni med varandra.

Romo Floris WC_Wallpaper14_DETAIL-WP_0076_WEB_LRFLORIS Tapet – En förförande kollektion av dekorativa tapeter. Fina blommönster och starka geometriska mönster förenas med skimrande metall i en livlig palett.

Romo Soraya_c0143_LRSORAYA möbeltyg – Denna kollektion av rustika möbeltyger har inspirerats av dekorativa mattor från hela världen och erbjuder stark geometri, tjocka linjer och småskaliga diamantmönster.

Romo Sulis_SHOT 02_0049_LRSULIS Linneblandning – Detta anspråkslösa viskoslinnetyg har ett organiskt utseende och framkallar en känsla av avslappnad elegans.

Romo Lorcan_SHOT 01_0051_LRLORCAN tryckt Linara – En charmerande uppsättning av designtryck har tagit plats på det evigt populära Linaratyget.

Romo Brochure_c0662_LRALSTON Texturväv – Denna kollektion av sex möbeltyger är en oemotståndlig blandning av textur och färg som kombinerar en uppsättning unika garn från naturligt lin till texturerad boucle och mjuk chenille i ett försök att skapa stilrena designer