Genom åren har vi på Casa Rosa haft förmånen att leverera högklassig textil till både offentlig miljö och privata hem. Här visar vi exempel på miljöer där våra produkter finns med, intressanta case, nedslag i media och annan inspiration. Läs och få nya idéer!

     

(Klicka på bilden ovan för att se fler bilder)

Fyra nya kollektioner från Mark Alexander.

 

Voyage
Runt år 1900 seglade en ung japansk konstnär till Europa. Under sin upptäcktsfärd målade han en serie underbara, minimalistiska akvareller inspirerade av havet och himlen. Mer än ett sekel senare har dessa målningar inspirerat tryck och broderier i den här kollektionen.

 

Compass
De här vävda tygerna har hämtat sitt uttryck från Kimonos. En japansk träsnittspalett av naturligt grått, djupt blått, svagt lila och starkt turkos passar vackert till det här varsamt åldrade uttrycket.

 

Safari
En nutida och stilfull tolkning av afrikanska stamkläder, animalia och nordafrikanska Kilims som landar i neutralt urbana färger spetsat med starkt röda och turkos inslag.

 

Brasilia
En högst originell kollektion influerad av 1950-talets arkitektur och design som den såg ut i Brasiliens ikoniska huvudstad. En palett av turkos, lila, bränd orange, röd och okra kombineras med Mark Alexanders naturligt sofistikerade färgsättning.

 

Bläddra i broschyren här>