23 augusti, 2012
7 nya kollektioner från Villa Nova

Vi har nöjet att presentera de senaste tillskotten till Villa Novas växande sortiment av moderna och mångfacetterade tyger.

 

Kabuki
En dramatisk samling tryckta mönster med handmålade pagoder, fjärilar samt orientaliska parasoller i härliga vattenfärger. Allt balanserat med grafiskt ritade lanternor och ett brett urval av kompletterande vävda möbeltyger.

 

 

 

Senza II
En modern kollektion med glänsande folietryckta mönster på en härlig melerad kvalitet. Kombinationen ger en skön naturkänsla i ett snyggt möte med metallicglänsande mönster. I varje färgställning finns även en dekorativ voile som kompletterar övriga mönster.

 

 

 

Senza Weaves
Spännande strukturer och lyxiga kvaliteter i en kollektion som utstrålar glamour. Blanka effekter blandas med torra naturmaterial och ger ett tilltalande utseende till dessa eleganta mönster.

 

 

 

Baltimore
Tre olika gardinkvaliteter med tilltalande struktur och härligt fall. En lättanvänd kollektion med dubbel bredd och vattentvättbart material. Dessutom prisvärd.

 

 

 

Valleta
Villa Novas populära Valleta kommer nu i en randig variant där färgskalan breddas med fler nyanser. Även Valleta-randen är på dubbelbredd, vattentvättbar och perfekt till gardiner.

 

 

 

Henely
En enkel och lättapplicerad kollektion med jacquardvävda mönster samt en svag melerad “uni”. Mycket prisvärd kvalitet i en bred färgskala.

 

 

 

Ghent
Tidlös och tilltalande kollektion i 100 procent lin. Kvaliteten ger ett mjukt fall och passar till både gardin och möbelklädsel samt alla typer av tillbehör. Färgskalan innehåller 42 nyanser.

 

Bläddra i broschyren här>